Майка на моменце около 12 годишна възраст разтресе социалните медии.  Самата

...
Майка на моменце около 12 годишна възраст разтресе социалните медии. 
Самата
Коментари Харесай

Пребиха момче в училище. Майката скърби и търси утеха чрез профила си в Facebook!

Майка на моменце към 12 годишна възраст разтресе обществените медии.  Самата тя разтресе обществените медии. Защото синът и е бил удрян с юмруци по лицето и отишло чак до травматология. Битото дете се обрисува да оздравее, само че това е довело до много гадни отрицателно страсти от страна на майката.  
Верджиния Йорданова споделя това! ⛔️Пиша този пост с вяра да доближи до повече хора! До повече родители, до повече баби,дядовци и прочие! Днес синът ми го прибрах от учебно заведение в това,,окаяно " положение! Да,със строшен нос,кръв из ведро,рев,кръв,болници  и сълзи беше деня ми. Не пиша това,за да ме съжалява някой,не желая и никой да съжалява за детето ми. Не желаех да давам публичност на случая,защото е тъжно и травматологично още за детето ми,но това НЕ ИСКАМ да се повторя,нито с моето дете,нито с някое друго!Не е отговорен учителя,че някой различен възпитава детето си по този отблъскващ метод и го приема за обикновено.Никой не е застрахован,никой не знае кой е,,лошия " или,,добрия ". Никой не знае,че през днешния ден детето ми ще е удряно с юмруци в лицето.Децата са,копие " на родителите,децата попиват и положителния и неприятния образец,а това е ужасния подобен за мен и фамилията ми,защото експанзията в учебно заведение е несправедлива,безпощадна и безмълвна! Пиша,защото съм наскърбена като родител,като майка! Пиша,защото през днешния ден се усещах безсилна да оказа помощ на детето си. Бащи,майки учете ги тези момчета. Учете ги да обичат. Учете ги, че щом харесваш едно момиче, ще ѝ носиш раницата, ще ѝ подаряваш цветя, ще я защитаваш, ще се държиш благо, ще ѝ казваш, че е най-красивото момиче на света... Няма да я скубеш, буташ, да ѝ се подиграваш, да ѝ лепиш дъвки в косата, да я спъваш. Няма да я унижаваш. Не ги учете на боязън от отменяне тея момчета! Не ги учете да са слаби, подвластни и нападателни. Мъжът не е животно, което убива, раздира и дебне от засада. И единственото, което демонстрира със заучената експанзия и властно държание към дамата е уязвимост и отблъскващ боязън от отменяне. Без боязън. С персонален образец ги учете.
Майки, учете ги тея девойки! Да бъдат обичани ги учете.  Учете ги, че първият индикатор за обич е уважението! Най-важният! Без него не може. Не зачиташ ли личността на другия, ти не обичаш, ти показваш неотработени контузии от детството, наказваш майка си, татко си, себе си. Но не обичаш! Чрез персонален образец ги учете. 
Децата НЕ слушат. Децата гледат!
Най-боли от ненаучени в точния момент уроци. Те най-тежат. Те унищожават, унижават, убиват. Учете ги тея деца. Учете ги.⚠️
Давайте положителния образец! Където и да сте,с който и да сте! Лошия се учи самичък...
#не #на #агресията #в #училище
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР